• Medi-Print Kft.
  • Medi-Print Kft. - Megoldások az irodában

Amennyiben bármilyen kérdése van, kattintson ide

Keresés a webáruházainkban

Hírlevél

Üzlet, fénymásoló szalon, irodagép szerviz és központ

6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 10.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 8.00-tól 17.00-ig, az ünnep- és munkaszüneti napok kivételével

Térkép a Medi-Print-hez (6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 10.)

kiemelt partnereink

Irodatechnika szerviz

Értesítjük Tisztelt Partnereinket, hogy a Medi-Print Kft. értékesítési és szerviz üzletágát néhány kivétellel 2013.09.09-től a Konica Minolta Magyarország Kft. vette át. A Konica Minolta kecskeméti új kirendeltsége a jövőben a megszokott helyen és kollégákkal áll a partnereink rendelkezésére.


A Medi-Print Kft 1990-ben indította el az irodatechnikai készülékek forgalmazását és szervizét. Az eltelt évek alatt a cég magas szintű munkájának köszönhetően bővült a partneri körünk. A világmárkák termékei közül mindenki megtalálhatja a feladatoknak legmegfelelőbb típust, szervizünk szolgáltatja a kellékanyagokat és a szervizszolgáltatást.

Több száz készülékből álló eszközparkot üzemeltetünk. A megrendelőnek lehetősége van az eseti javítással, karbantartással és a teljes körű üzemeltetési szerződéssel történő működtetésre.

Szervizes csapatunk készen áll a vevők igényeinek gyors és minőségi kiszolgálására. Mindezt gyártói szerviztámogatásával valósítjuk meg. A Konica Minolta, Canan, Xerox márkákon kívül természetesen vállaljuk egyéb forgalmazók termékeinek javítását. Nyugodtan fordulhatnak hozzánk Ricoh, Samsung, HP, Kyocera, Epson, Brother, Sharp, Lexmark, OCE, OKI készülékekkel. A szerződött partnereken keresztül az ország minden részén képesek vagyunk ellátni a szervizfeladatokat.

Szervizünk szaktanácsadással és az irodatechnikai készülékek megfelelő kellékanyaggal történő ellátásával áll ügyfeleink rendelkezésére. Az irodatechnikai költségek optimalizálása keretében helyszíni felméréssel segítjük a partner költségeinek megállapítását. A felhasználói igények és szokások figyelembevételével javaslatot teszünk alacsonyabb költséggel történő üzemeltetésre.

Hiba bejelentéshez kattintson az alábbi képre és kérje szakembereink segítségét!

Elérhetőségek